NEAMȚ: Un bărbat a murit strivit de tractor (FOTO)

Un accident grav a avut loc astăzi, în jurul orei 12:30, în localitatea Sabasa, comuna Borca. Un bărbat a murit strivit de tractor.

Potrivit ISU Neamț, militarii Garzii II Poiana Teiului au fost solicitați să intervină la un tractor răsturnat în comuna Borca, sat Sabasa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Ajunși la locul evenimentului, pompierii militari au constat că sub utilaj era surprins un bărbat de aproximativ 53 de ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, polițiștii din Borca au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că soțul ei s-a răsturnat cu tractorul pe un islaz din localitate.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că un bărbat de 53 de ani, din Borca, în timp ce conducea un tractor ce tracta o căruță încărcată cu fân a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat, rămânând încarcerat în cabină.

În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul bărbatului. Corpul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Știre actualizată
PUBLICITATE