Neamț: Un bărbat a fost reținut de polițiști după ce a sărit cu furca la sora lui

Un bărbat din Cotu Vameș a fost încarcerat de polițiști în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Neamț, pentru comiterea infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu și distrugere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data 22 august, în urma activităților operative desfășurate, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Horia au identificat și reținut un bărbat, de 40 de ani, din Cotu Vameș bănuit de comiterea infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu și distrugere.

Din cercetările efectuate, a rezultat că la data de 21 august a.c., un bărbat de 40 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice s-a deplasat la domiciliul surorii sale, în vârsta de 43 de ani, din aceeași localitate, unde pe fondul unor neînțelegeri a amenințat-o cu o furcă.

Fiindu-i teamă de fratele său,  femeia de 43 de ani s-a retras într-o curte interioară,  însă acesta a pătruns în curtea locuinței sale,  unde a distrus o poartă din tablă.

Ieri, în urma probării activității infracționale, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu și distrugere, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE