NEAMȚ: Trei tineri răniți într-un accident rutier. Șoferul era băut (FOTO)

Trei tineri au ajuns la spital după un accident rutier ce a avut loc azi-noapte, în jurul orei 23:30, pe o stradă din Târgu-Neamț.

Din primele cercetări a reieșit că în timp ce un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Târgu-Neamț, conducea un autoturism pe strada Castanilor, pe un sector de drum în curbă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a intrat în coliziune cu un parapet metalic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

Ajunși la locul evenimentului,  pompierii au constatat că toate cele patru persoane aflate în autoturism s-au autoevacuat.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto și a doi tineri, ambii în vârstă de 21 de ani, din județele Vaslui și Bacău, pasageri în autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE