NEAMȚ: Trei tineri, răniți într-un accident rutier (FOTO)

La data de 22 august, polițiștii Serviciului Rutier Neamţ au intervenit la un eveniment rutier produs în localitatea Hociungi, soldat cu rănirea a trei persoane.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat, de 48 de ani, din Hociungi, conducea un autoturism, pe DJ 159B, nu ar fi respectat semnificația indicatorului OPRIRE, a pătruns în intersecția cu DJ 158 și a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 31 de ani, din Bălțați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei femei, de 33 de ani, din Hociungi, pasageră în autoturism și a doi bărbați, de 22 respectiv, 27 de ani, din Iași, pasageri în autoutilitară. Cele trei persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, nefiind necesară conducerea la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, aceștia au fost conduși la spital unde le-au fost recoltate probe biologice.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE