Neamț: Trei tineri au ajuns la spital după accidentul de astăzi

Trei tineri au ajuns la spital după un accident rutier care a avut loc astăzi, 22 decembrie, în jurul orei 17:00, în municipiul Roman (zona Gării).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 51 de ani, din Vaslui, a condus un autoturism în care se aflau 3 tineri de 15, 18 și 26 de ani, toți din Vaslui, și nu ar fi acordat prioritate unui autoturism condus de un bărbat de 25 de ani, din Neamț, cu care a intrat în coliziune.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor trei tineri. La fața locului s-a deplasat descarcerarea grea, un A2003 cu 11 subofițeri și două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).

Conform ISU Neamț, în urma accidentului au rezultat 3 victime, una dintre ele fiind încarcerată. Toate cele trei victime au fost preluate de echipaje medicale din cadrul SAJ Neamț și transportate la spital.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE