NEAMȚ: Trei șoferi și o șoferiță, prinși băuți la volan

La data de 31 mai, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Bodeşti au depistat un tânăr de 28 de ani, din Bodești, care conducea un autoturism pe DJ 155 G, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 1 iunie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamţ au depistat un bărbat de 49 de ani, din Săvinești, care conducea un autoturism pe strada Mihai Viteazu din Piatra Neamț.

Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 1 iunie, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au depistat în trafic un bărbat de 31 de ani, din Dumbrava Roșie, care conducea un moped pe DN 15 D, în localitatea Girov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta  a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere.

Față de acesta, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Duminică, în jurul orei 04.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Bodeşti au depistat o femeie de 31 de ani, din Piatra Neamț, care conducea un autoturism pe o stradă din localitatea Bodești.

Întrucât emana halenă alcoolică, aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Femeia a fost condusă la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE