NEAMȚ: Trei șoferi prinși beți la volan, de Sfinţii 40 de Mucenici

Sărbătoarea celor 40 de Mucenici a reprezentat nu numai un prilej de petrecere, ci și un motiv pentru polițiștii nemțeni să verifice starea de luciditate a șoferilor. Așadar, atât pe 9 martie dar și în această dimineață, polițiștii rutieri au depistat trei șoferi care au urcat la volan fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 9 martie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 32 de ani, din Piatra Neamț, care conducea un autoturism pe DJ 157 H în localitatea Girov, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La data de 9 martie, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 40 de ani, din Roman, care conducea un autoturism pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu din Piatra Neamț.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În această dimineață, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Români au depistat un bărbat, de 31 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism pe DJ 158, în localitatea Secuieni, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În toate situațiile prezentate,  polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE