NEAMȚ: Trei șoferi, prinși băuți la volan

La data de 24 aprilie, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ștefan cel Mare au depistat în trafic un bărbat de 43 de ani, din județul Iași, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 – E 85, în localitatea Tupilați.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Totodată, fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o concentrație de peste 0,90 mg/l alcool pur in aerul expirat. Persoana în cauză a fost condusă la un centru de permanență, fiindu-i prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere  şi sub influenţa alcoolului.

***

La data de 24 aprilie 2021, polițiștii Biroul Rutier din cadrul Poliţei municipiului Roman au depistat în trafic un bărbat de 29 de ani, din Gâdinți, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 207 D, în localitatea Sagna.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o concentrație de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

În această dimineață, 25 aprilie, în jurul orei 08.00, polițiștii Biroul Rutier din cadrul Poliţei municipiului Piatra Neamț au depistat în trafic un bărbat de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cetatea Neamţului din Piatra Neamț.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o concentrație de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la un centru de permanență, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE