NEAMȚ: Trei șoferi prinși băuți la volan în acest weekend

În acest weekend, polițiștii rutieri au depistat în trafic trei conducători auto, care se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 7 septembrie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat un bărbat, de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DC 79, în localitatea Ion Creangă.

Fiind testat alcoolscopic, rezultatul a indicat o valoare de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 8 septembrie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat pe strada Dimitrie Leonida un autoturism condus de un tânăr, de 23 de ani, din Alexandru cel Bun.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de peste 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

La data de 8 septembrie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat în trafic o tânără, de 24 de ani, din Mărgineni, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Piatra Neamț.

Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o valoare de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aceasta a fost condusă la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În cele trei situații prezentate, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE