NEAMȚ: Trei șoferi beți prinși de polițiști în weekend

La data de 8 iunie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamţ au depistat pe o stradă din localitatea Dumbrava Roșie, un autoturism condus de bărbat de 63 de ani, din Piatra Neamț.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

La data de 8 iunie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au depistat un bărbat de 53 de ani, din Săvinești, care conducea un autoturism pe DN 15, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării alcoolscopice a conducătorului auto, rezultatul a indicat o valoare de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Azi-dimineață, în jurul orei 07.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat un bărbat de 32 de ani, din Pildești, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Roman.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o valoare de peste 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, în cele trei situații, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE