NEAMȚ: Trei şoferi au fost prinşi beţi la volan

La data de 23 februarie, ora 20:30, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un autoturism se deplasează haotic pe direcţia Zăneşti – Piatra Neamţ.
Autoturismul în cauză a fost identificat pe DN 15, în localitatea Săvineşti, iar în urma verificărilor, poliţiştii au constat că şoferul, un bărbat de 60 de ani, din Vrancea, avea o alcoolemie de peste 0,60mg/l alcool pur în aerul expirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La ora 22.45, poliţiştii Secţiei de Poliţie Gîrcina, au depistat un bărbat de 49 de ani, din Negreşti, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 156A, pe raza localităţii Negreşti, având o alcoolemie de peste 0,80 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

Azi-noapte, în jurul orei 00:20, poliţiştii Secţiei de Poliţie Borleşti au depistat în trafic un autoturism care se deplasa din direcţia Tazlău – Borleşti. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate situaţiile prezentate, poliţiştii au reţinut permisele de conducere persoanelor în cauză şi continuă cercetările faţă de acestea, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

PUBLICITATE