Neamț: Trei mașini implicate în accidentul cu victimă încarcerată (FOTO)

Un accident rutier cu două victime (una încarcerată) a avut loc astăzi, 4 ianuarie, în jurul orei 11:00, pe DN 17 B, în localitatea Farcașa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat faptul că un bărbat de 72 de ani, din Borca, a condus un autoturism pe direcția Borca – Poiana Teiului, iar la un moment dat ar fi pătruns pe sensul opus de mers și ar fi intrat în coliziune cu o mașină condusă de un tânăr de 28 de ani, din Borca.

În urma impactului autoturismul (condus de bărbatul de 72 de ani) a fost proiectat într-un alt autoturism ce se afla parcat în afara părții carosabile

Au sufeit leziuni atât bărbatul de 72 de ani cât și o femeie de 69 de ani, din Borca, pasageră în același autoturism. Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – ne-a declarat Georgiana Moșu – IPJ Neamț

La locul evenimentului s-au deplasat și două echipaje de pompieri militari din cadrul Gărzii II Poiana Teiului, cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de prim ajutor. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea femeii de 69 de ani. Victima a fost extrasă, în stare de conștiență, și predată echipajului de paramedici SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale și pentru transportarea la spital.

PUBLICITATE