NEAMȚ: Trei mașini boțite de un șofer beat (FOTO)

Ieri, 12 decembrie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au intervenit la un accident rutier produs pe strada Ștefan cel Mare, soldat doar cu pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate a reieșit faptul că în timp ce un bărbat de 43 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, nu ar fi păstrat o distanță de siguranță în mers față de autoturismul ce se afla oprit în fața sa la semafor, condus de un bărbat de 52 de ani, din aceeași localitate, întrând în coliziune cu acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din impact, autoturismul condus de bărbatul de 52 de ani a fost proiectat într-o autoutilitară ce se deplasa din sens opus și care era condusă de un bărbat de 60 de ani, din Iași.

În urma evenimentului rutier, a rezultat avarierea celor trei vehicule implicate fără a fi înregistrate victime omenești.

Conducătorul auto, de 43 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cazul celorlalți doi conducători auto, rezultatele au fost negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

PUBLICITATE
SURSĂfoto: Facebook / Tofan Ovidiu