Neamț: Trei licee au modificat orarul din cauza grevei transportatorilor

Trei unități de învățământ din județul Neamț, Colegiul Tehnic „Miron Costin‟ , Colegiul Tehnic „Petru Poni”  și Colegiul Tehnic Danubiana, toate din Roman au decis modificarea orarului astăzi din cauza grevei transportatorilor.

Am fost informat de trei instituții de învățământ din zona Roman că au luat deja măsura flexibilizării programului , astfel încât copii să poată ajunge acasă cu mașinile puse la dispoziție de către transportatori. A fost asigurat transportul la ora 12:00, la ora 14:00 și la ora 20:00. În județ nu au fost situații critice, nu am fost informat de către nicio unitate de învățământ că ar fi probleme cu prezența. La Miron Costin, Petru Poni și Danubiana Roman au fost informați de către transportatori că vor fi puse la dispoziția elevilor câteva mașini pentru transportul elevilor și au decis flexibilizarea orarului”, a declarat Ioan Milea , Inspector Școlar General Adjunct.

Reamintim că transportatorii din România au fost astăzi, 11 octombrie, în grevă generală, nemulțumiți fiind de prevederile proiectului de Ordin al ministrului transporturilor privind organizarea şi efectuarea transporturilor rutiere.

Conform purtătorului de cuvânt al Prefecturii Neamț, în județul nostru, mai multe firme de transport în comun au decis să participe la greva transportatorilor.

Astfel, firmele care participă la grevă sunt: 4 Plus Trans, Megatrevel, FyaTrans, Pristyl, Piacor, Tarsin, Sami Trans, Transbus Codreanu

Firmele care nu își vor înceta activitatea sunt: CDITransMasFlozampet și Cezar Trans.

Începând cu ora 14.00, transportatorii au anunțat că renunță la greva generală

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*