Neamț: Trei incendii stinse de pompieri

Miercuri, 21.11.2018, la ora 20:26, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un coș de fum din localitatea Doina, comuna Girov.

La locul indicat, s-a deplasat un echipaj de pompieri de la Detașamentul Piatra Neamț, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, care au localizat și lichidat incendiul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma incendiului au ars: cca 3 ml grindă de lemn aflată în apropierea coșului de fum, 2 mp de astereală din lemn și 1 obiect de mobilier. În urma intervenției s-a deteriorat tavanul din două camere de locuit pe o suprafață de cca 3 mp.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,coș de fum deteriorat”.

Miercuri, 21.11.2018, la ora 21:09, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un stog de fân din localitatea Târzia, comuna Brusturi.

La locul indicat, s-a deplasat un echipaj de pompieri de la Detașamentul Târgu Neamț, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, care a localizat și lichidat incendiul.

În urma incendiului au ars cca 2 tone de fân și s-au degradat cca 4 tone fân.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,fumatul în locuri nepermise”.

Joi, 22.11.2018, la ora 03:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință din localitatea Dreptu, comuna Poiana Teiului.

La locul indicat, s-au deplasat trei echipaje de pompieri de la Detașamentul Târgu Neamț – Garda 2 Poiana Teiului, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autospecială SMURD, care a localizat și lichidat incendiul.

În urma incendiului au ars: interiorul a două camere cu obiectele de mobilier aferente, tavanul acestora, 3 uși și 2 ferestre. S-a degradat acoperișul construit din astereală lemn și învelitoare din tablă și azbociment pe cca 20 mp.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,sisteme de încălzire amplasate necorespunzător față de materiale combustibile”.

PUBLICITATE