NEAMȚ: Trei decese la Spitalul Județean în ultimele 24 de ore

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență (SJU) Piatra Neamț vă aduc la cunoștință situația actualizată a pacienților internați în unitatea medicală la data de 11 noiembrie 2020.

Astfel, miercuri, 11 noiembrie, în SJU Piatra Neamț se află internați 384 de bolnavi confirmați a fi infectați cu noul coronavirus (SARS-CoV-2) și 44 de persoane sunt suspecte și așteaptă rezultatul testelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din numărul total de pacienți confirmați a fi infectați cu noul coronavirus – COVID-19, trei au o formă ușoară de boală, în timp ce 364 prezintă o formă medie.

Opt pacienți sunt ventilați mecanic în secția de ATI, iar în această secție mai sunt internați alți nouă pacienți care nu necesită la acest moment ventilație.

De ieri și până astăzi, trei persoane care aveau și alte patologii asociate au decedat (un bărbat de 87 de ani și două femei de 71 și 81 ani).

Respectați recomandările medicilor! Evitați zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct și/sau interacțiune cu un număr mare de persoane! Reamintim faptul că purtarea măștii este obligatorie și în spațiile închise, precum și în cele deschise. Dacă prezentanți simptome ale infectării cu noul coronavirus, adresați-vă de urgență medicului de familie!

PUBLICITATE