NEAMȚ: Trei ani de la crima care a îngrozit Italia. Un tânăr din Neamț și-a ucis mama și surioara

În urmă cu 3 ani, un tânăr din județul Neamț, în vârstă de 22 de ani, şi-a ucis mama şi sora, în vârstă de 12 ani. Crima a avut loc pe 13 februarie în oraşul Verona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tânărul şi-a ieşit din minţi în urma unor discuţii cu mama sa care îl amenințase că îl va da afară din casă daca nu se va apuca să muncească şi a ucis-o pe femeie, chiar sub privirile îngrozite ale surorii sale de doar 12 ani. Îngrijorat ca fetița să nu alerteze autorităţile, românul a ucis-o.

După comiterea crimelor, tânărul le-a tranşat trupurile şi le-a aruncat într-un râu, iar în aceeaşi zi s-a întors în România. Autorităţile italiene au descoperit însă crimele şocante, astfel că românul a fost prins în România şi apoi trimis în Italia pentru anchetă. (vezi articolul AICI)

Râul a scos la suprafaţă doar trupul fără viaţă al mamei. Cadavrul micuţei Larisa, însă, nu a fost găsit niciodată.

Singurul supravieţuitor al nenorocirii a fost Oana, sora mai mare a lui Andrei, în vârstă de 25 de ani.

Sora mea spunea că nu se mai întoarea niciodată în România. Pare ciudat că spun asta, dar se pare că dorinţa ei a fost, oarecum, împlinită, chiar dacă asta s-a întâmplat într-un mod dramatic„, oftează Oana, la 3 ani de la nenorocirea care i-a decimat familia. – notează observator.tv

Mai multe puteți citi aici: https://observator.tv/extern/tanar-roman-ucis-mama-sora-italia-verona-andrei-filip-mirela-balan-283704.html

PUBLICITATE