NEAMȚ: Transformare incredibilă a lui „Pinalti”. Cum arată acum Gheorghe Ştefan

Gheorghe Ştefan (zis „Pinalti”), fostul primar al municipiului Piatra-Neamț, a fost fotografiat de reporterii telekomsport.ro la Salonic, unde a mers pentru a-l susţine pe Răzvan Lucescu în meciul cu Lamia. Gheorghe Ştefan a fost unul dintre cei zece oameni din fotbalul românesc care au plecat către Salonic.

Conform romaniatv.net, Gheorghe Ştefan, eliberat din închisoare în toamna anului trecut, a apărut pentru prima dată în faţa camerelor de filmat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Până în noiembrie 2018, când a fost eliberat, Gheorghe Ştefan a executat o pedeapsă de trei ani şi nouă luni de închisoare pentru fapte de corupţie, în Dosarul Strongmontaj. „Pinalti” a executat 140 de zile din pedeapsă, el fiind încarcerat la finalul lunii iunie, după decizia definitivă din dosar pronunţată de Curtea de Apel Bacău.

În toamna anului trecut a fost pentru a doua oară când fostul edil de Piatra Neamţ a obţinut clemenţa judecătorilor, după ce, în septembrie 2017, a fost eliberat condiţionat după ce executase o treime din pedeapsa primită în Dosarul Microsoft (trei ani şi şase luni) în care fusese condamnat definitiv.

foto: telekomsport.ro
PUBLICITATE