NEAMȚ: Trafic restricționat pe un drum din Neamț

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza precipitaţiilor din ultima perioadă, sunt restricţionate 2 tronsoane de drumuri naţionale:

– DN 15, între localităţile Hangu şi Chiriţeni, judeţul Neamţ, unde traficul se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, cu restricţie de tonaj (13 tone)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

– DN 2E, kilometrul 17, în localitatea Capu Codrului, judeţul Suceava, unde circulaţia se realizează tot pe un sens de mers, alternativ pentru ambele direcţii.

Circulaţia rutieră rămâne întreruptă pe 3 drumuri naţionale, respectiv:

1. DN 2L, în Soveja, judeţul Vrancea, la kilometrul 59+900, ca urmare a precipitaţiilor abundente din cursul verii 2018, care au dus la prăbuşirea dalei de beton a podului, pe toată lăţimea căii de rulare;

2. DN 12B, în Slănic Moldova, judeţul Bacău, pe tronsonul kilometric 0+452 – 0+487 (din cauza unei alunecări de teren ce a dus la tasarea platformei carosabilului, circulaţia se desfăşoară pe ruta ocolitoare: DN12A km 103+000 – str. 1 Mai – str. Răducanu – str. Podu de Fier – str. Tiseşti – str. Semicercului – str. Bradului – intersecţie cu DN12B km 2+000 şi retur);

3. DN 73D Piteşti – Câmpulung, la kilometrul 41, în localitatea Boteni, judeţul Argeş, din cauza unei alunecări a corpului drumului cu deplasarea acestuia pe un sector de 200 metri. Ruta ocolitoare este DN 73 Piteşti – Câmpulung.

PUBLICITATE