Neamț: Totuși, ce se întâmplă cu părintele Filipescu, cel mai îndrăgit preot din Neamț?

Mai multe informații ciudate și neclare au apărut în spațiul public despre preotul Hrisostom Filipescu, de la Schitul ”Sfânta Maria Magdalena” Țibucani, județul Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Este unul din cei mai apreciați, urmăriți și iubiți preoți din județul Neamț, postările lui despre iubire și dragostea pentru aproapele nostru sunt distribuite de zeci de mii de oameni.

În afară de preot, el este psiholog clinician, psihoterapeut, scriitor, a studiat neuroștiințe la UMF Carol Davila.

În ultimele zile, pe conturile de socializare ale preotului apar mesaje dubioase, care în mare parte atacă Biserica Ortodoxă Română  dar și unele clipuri muzicale ciudate care au făcut pe majoritatea celor ce le-au văzut să considere că este vorba de spargerea contulurilor iar postările aparțin de fapt unor persoane care vor să-l compromită.

Din păcate, de câteva zile nimeni nu a mai luat legătura cu preotul care pare să fie de negăsit, totuși, purtătorul de cuvât al Mitropoliei Moldovei ne spune că preotul Filipescu ar fi făcut o cădere psihică, dar lasă de înțeles, în același timp, că ceea ce apare pe conturile de Facebook ale părintelui, sunt texte scrise de acesta.

Lucrurile sunt oarecum ciudate, deocamdată nimeni nu poate dezlega misterul, dacă părintele chiar are o problemă psihică sau dacă cineva își dorește să se creadă acest lucru și să fie declarat nebun.

Interesant este că foarte mulți oameni care l-au cunoscut și au intrat în legătură cu egumenul consideră că se încearcă compromiterea acestuia.

Mai mult decât atât, un psiholog clinician din Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț susține, într-un comentariu pe Facebook, că în ultima întâlnire pe care a avut-o cu părintele Filipescu, era în deplinătatea faculăților mentale, fără fenomene psihoproductive halucinator delirante manifestate.

Într-o bună zi, adăvărul va apărea la lumină. Până atunci, nu putem decât să ne rugăm pentru părintele Hrisostom Filipescu.

PUBLICITATE