NEAMȚ: Tineri reţinuţi pentru tâlhărie calificată

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au efectuat o percheziţie domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore.

La data de 27 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț au efectuat o percheziție domiciliară, în localitatea Timișești, la două imobile deținute de un tânăr de 22 de ani, bănuit de tâlhărie calificată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma descinderilor au fost descoperite bunurile sustrase, prejudiciul creat prin activitatea infracțională fiind recuperat integral și restituit persoanei vătămate.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 21/22 noiembrie, cel în cauză împreună cu alți doi minori în vârstă de 16 și 17 ani, din Timișești și Urecheni, ar fi forțat ușa de acces într-o stână din Urecheni și prin întrebuințarea de acte de violență asupra un bărbat de 49 de ani, din Ghindăoani, ar fi sustras mai multe obiecte de uz casnic, produse alimentare și bunuri personale pe care acesta le deținea.

În baza probatoriului administrat, cei trei au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 28 noiembrie 2020, cei în cauză au fost prezentați Judecătoriei Tîrgu-Neamț, față de aceștia fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

PUBLICITATE