Neamț: Tentativă de suicid a unei femei de 47 de ani și moarte suspectă în cazul unei tinere de 28 de ani

O femeie de 47 de ani din județul Neamț a ajuns la spital după ce a încercat să-și pună capăt zilelor. Incidentul a avut loc marți, 15 mai, în localitatea Giulești (comuna Secuieni). Femeia ar fi înghițit 5 comprimate de Alprazolam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform unor surse, ar fi vorba despre niște probleme în familie pe care femeia n-ar fi putut să le depășească și a recurs la acest gest. La fața a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț care a preluat pacienta și a transportat-o la spitalul din Roman.

„15.05.2018, ora 18:50, Giuleşti – Roman, pacientă sex feminin, 47 ani, diagnostic: tentativă de suicid, intoxicaţie voluntară medicamentoasă, preluată de un echipaj cu medic şi predată la CPU a Sp. Municipal Roman.” – notează un comunicat al SAJ Neamț.

Luni, 14 mai, echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Neamț au fost solicitate în localitatea Corhana (comuna Dulcești), unde o femeie de 28 de ani a fost găsită decedată.

Pe surse, femeia s-ar fi despărțit recent de soțul ei, cu care avea un copil. Ea se mutase acasă la mama ei. Se pare că femeia ar fi consumatoare de alcool. Echipajele de pe ambulanță au găsit femeia în stop cardrio-respirator. Pacienta a fost predată echipajului de poliție care vor face cercetări pentru moarte suspectă.

14.05.2018, ora 23:02, loc.Corhana – Roman, pacienta sex feminin, 28 ani, gasita decedata de aproximativ 6 ore. La locul solicitarii s-a deplasat un echipaj cu asistent medical ; pacienta a ramas la locul solicitarii si predata echipajului de politie.” – conform aceluiași comunicat SAJ Neamț

PUBLICITATE