Neamț: Tel Drum de Neamț și legătura cu un personaj cheie din „valiza Tel Drum”

Primul articol publicat de Rise Project după toată tevatura cu valiza care poartă denumirea de #Teleormanleaks, face referire la Nicoleta Pene (foto).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Rise Project scrie că hard-ul negru intrat în posesia jurnaliştilor în care a fost salvat tot conţinutul de 63,39 GB aparţine Nicoletei Pene

Nicoleta Pene este directorul comercial al Tel Drum şi „mâna dreaptă” a lui Petre Pitiş, directorul general al Tel Drum. Ea se ocupa de contabilitatea tuturor firmelor din grupare, controla nu doar intrările şi ieşirile de bani din Tel Drum, ci şi din afacerile fiului sau finului lui Liviu Dragnea.

Nicoleta Pene nu este numai cea care a pierdut valiza cu documente compromițătoare de la TelDrum! Numele său apare ca acționar majoritar al unei alte societăți care se află în dosarele DNA, 3T Construct Piatra Neamț. – notează comisarul.ro

3T Construct Piatra Neamț, supranumită și Tel Drum de Neamț, era folosită pentru licitațiile din nord-vestul și nord-estul României. De foarte multe ori în asociere cu mămica Tel Drum și l-a avut ca acționar majoritar pe Petre Pitiș.

Cu două zile înainte ca societatea să ceară intrarea în insolvență, firma își schimbă din nou acționariatul iar Nicoleta Pene a devenit acționar majoritar al societății din Neamț. (ce s-a întâmplat în continuare cu firma puteți citi – AICI)

Sesizarea către DNA a fraudelor produse de către 3T Construct Piatra Neamț, care lucra la licitații mână-n mână cu TelDrum, a fost făcută chiar de fostul șef operativ al SRI, Florian Coldea. Băieții ăia care fac acum pușcărie pentru că au copiat un document secret din DNA ca să i-l ducă lui Dragnea, din dosarul despre 3T Construct Piatra Neamț au fotografiat documentul.

Habar nu aveți ce veți afla zilele următoare! Pierderea valizei de către Nicoleta Pene nu este întâmplătoare… – mai spun cei de la comisarul.ro, făcând referire la un alt articol (vezi – AICI)

PUBLICITATE