NEAMȚ: Târgul de Crăciun s-a deschis în această seară (Galerie FOTO)

Începând de astăzi și până pe 2 ianuarie, la Curtea Domnească din Piatra-Neamț vă veți putea bucura de cea de-a V-a ediție a Târgului de Crăciun la Neamț.

Târgul de Crăciun la Neamț este un eveniment devenit tradiție, organizat de Consiliul Județean Neamț, care se adresează întregii comunități, dar şi turiştilor, aşteptat de populația de toate vârstele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Vă așteptăm la minunatul eveniment, care se va încheia pe 2 ianuarie 2022. Veniți să vă bucurați de atmosfera de sărbătoare pe care am creat-o pentru dumneavoastră, cu ajutorul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare”, al administrației locale și al Camerei de Comerț și Industie!

Pentru că vă respect, pentru că îmi iubesc județul și pentru că sunt un admirator al datinilor și obiceiurilor specifice Sărbătorilor de Iarnă, am organizat Târgul chiar dacă suntem în pandemie.

Respectăm toate regulile impuse, iar grija mea este să poată participa toți nemțenii și turiștii, vaccinați sau nevaccinați.

Așa că veniți la Curtea Domnească din Piatra-Neamț, pentru seri de neuitat!” – a transmis președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

PUBLICITATE