NEAMȚ: Tânărul dat dispărut, găsit înecat în această seară

Pompierii nemțeni au intervenit în această seară, în jurul orei 20:30, într-o misiune de degajare persoană din râul Moldova, pe raza comunei Horia (sat Cotu Vameș).

În această seară pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Roman au fost solicitați să intervină pentru degajarea unei persoane care a fost văzută în zona grătarelor de la Microhidrocentrala de pe râul Moldova, pe raza comunei Horia, sat Cotu Vameș. Militarii au intervenit cu ajutorul unei bărci pneumatice, degajând un bărbat, din nefericire decedat. – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit unor surse, persoana găsită înecată în râul Moldova este tânărul în vârstă de 25 de ani, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Acesta a fost dat dispărut din data de 2 iunie, când polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie de 51 de ani, din Roman, despre faptul că fiul său G. E.,  în vârstă de 25 de ani, a plecat de la domiciliu în data de 30 mai, și nu a mai revenit. (vezi articolul AICI).

Polițiștii vor deschide o anchetă pentru a stabili cauzele care au condus la decesul tânărului.

PUBLICITATE