NEAMȚ: Tânărul dat dispărut a fost găsit înecat

Un tânăr de 25 de ani, din Roman, dat dispărut în ziua de 20 august, a fost găsit decedat în albia râului Moldova.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Roman, au fost sesizați, ieri, cu privire la faptul că în albia râului Moldova, se află un cadavru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetările efectuate de polițiști, împreună cu cei din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman, s-a procedat la scoaterea cadavrului pe malul râului, constatându-se că ar aparține unui tânăr, de aproximativ 25 de ani, ce era îmbrăcat cu un tricou negru, pantalon negru și încălțat cu adidași negri.

Procedând la compararea cu semnalmentele persoanelor dispărute, s-a constatat că, atât semnalmentele cât și articolele de vestimentație, corespund cu ale unui tânăr, de 25 de ani, din Roman, care a fost reclamat ca fiind dispărut din data de 20 august (vezi articolul AICI)

Persoana decedată a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Roman, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Reamintim că echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț, au intervenit ieri seară, în jurul orei 20:00, într-o misiune de degajare a unei persoane înecată.

Potrivit ISU Neamț, este vorba despre o misiune de degajare a unei persoane înecate în râul Moldova, la aproximativ 1,5 – 2 metri de mal.

La solicitarea echipajului de poliție aflat la locul intervenției, un echipaj de pompieri, cu o autospecială de intevenție, de la Detașamentul Roman, a scos din apă un bărbat în vârstă de aproximativ 25 de ani.

PUBLICITATE