NEAMȚ: Tânărul care s-a răsturnat cu mașina era beat

Șoferul care s-a răsturnat cu mașina în această seară după ce a rupt un gard și 2 stâlpi (vezi articolul AICI) era beat. – a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ neamț

Potrivit polițiștilor, din cercetările preliminare a reieșit că, în timp ce un tânăr de 23 de ani, din Pipirig, conducea un autoturism pe DN 15 B, în localitatea Stânca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu doi stâlpi de electricitate și telefonie mobilă, după care autovehiculul s-a răsturnat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

De asemenea, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

PUBLICITATE