NEAMȚ: Tânărul ascuns în pod, sub fân, ar fi tâlhărit un bărbat la o stână din Gârcina

Tânărul de 23 de ani, din Răucești, care în seara de 23 noiembrie a fost prins la o locuință din Suceava, în timp ce se ascundea în podul unei anexe, sub fân, ar fi tâlhărit un bărbat la o stână din Gârcina.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, în noaptea de 16-17 octombrie 2019, cel în cauză s-ar fi deplasat la o stâna din localitatea Gârcina, unde prin exercitarea de acte de violență ar fi deposedat un bărbat de telefonul mobil. În urma leziunilor suferite, victima a necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Judecătoria Piatra-Neamț a emis, la data de 4 noiembrie, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile împotriva acestuia, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Urmăritul, care încerca să se sustragă punerii în executare a mandatului de arestare preventivă, a fost găsit sâmbătă seară, în jurul orei 19:40, de către polițiști, la locuința lui N. V. din comuna suceveană Dărmănești, sat Dănila, ascunzându-se în podul unei anexe a locuinței, sub fân.

Tânărul a fost introdus de poliţişti în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

În activități au fost angrenați polițiști Inspectoratului de Poliție Județean Suceava şi luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Neamţ. – a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

PUBLICITATE