Neamț: Tânără spulberată pe „zebră”. Șoferul a trecut pe roșu (FOTO)

O tânără de 28 de ani a fost spulberată pe o trecere pentru pietoni de un șofer care nu a respectat culoarea semaforului. Incidentul a avut loc astăzi, 15 noiembrie, în jurul orei 14:15, în municipiul Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 51 de ani, din Secuieni, a condus un autoturism pe b-dul Roman Mușat spre strada Mihai Viteazul, iar la intersecția cu strada Bogdan Dragoș nu ar fi respectat semnificația culorii roșii a semaforului, iar la trecerea pentru pietoni amplasată în fața unei unități bancare a accidentat o tânără de 28 de ani, din Roman.
Tânăra era angajată în traversarea străzii pe culoarea verde a semaforului.

În urma impactului a rezultat rănirea tinerei care a fost preluată și transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – ne-a declarat Robert Costan – IPJ Neamț.

Și ieri, 14 noiembrie, o altă tânără de 20 de ani a fost accidentată tot pe o trecere pentru pietoni din Roman. Conform Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Roman cu diagnosticul: traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței și traumatism cranio-facial. 

foto: Facebook / Radar Roman Oficial
PUBLICITATE