NEAMȚ: Tânără filmată în timp ce este umilită şi bătută în parc (VIDEO)

O fată a fost filmată în timp ce este umilită şi bătută de o altă fată, în parcul municipal din Roman. Totul s-ar fi întâmplat vineri seara, iar imaginile filmate de prietenii agresoarei au apărut pe rețelele de socializare la începutul săptămânii.

Pe imagini se poate observa cum o fată este înconjurată de mai mulţi tineri, în timp ce unul dintre ei filmează totul, fiind sigur că urmează o bătaie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mai mult, unul dintre copii strigă către o tânăra care îşi prinde părul, pregătindu-se de bătaie: „Eşti gata de primul meci, Diana?”.

De cealaltă parte, tânăra lovită ţipă de durere, după ce este trântită la pământ şi lovită cu pumnii.

Poliția Neamț a deschis un dosar penal:

„În urma apariției în spațiul on-line a unor imagini privind o agresiune între două minore, ce ar fi avut loc într-un parc din municipiul Roman, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman s-au sesizat din oficiu și au demarat cercetări în vederea stabilirii, cu exactitate, a situației de fapt.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman.”

PUBLICITATE