Neamț: Tânără de 16 ani, agresată sexual

O tânără de 16 ani, din comuna Zănești, a fost agresată sexual de un bărbat de 34 de ani din aceeași localitate. Totul a avut loc pe 30 septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform surselor judiciare, bărbatul (care este văr cu mama fetei) ar fi mers cu aceasta în zona Iazurilor din localitatea Traian. Acolo ar fi tras de fată și a atins-o în zone intime dar fără să fi avut contact sexual.

Inculpatul a devenit agresiv, iar minora fiind la pămînt s-a urcat pe ea şi a lovit-o în mod repetat cu palmele peste faţă datorită faptului că ea se opunea. Apoi a atins-o în zonele intime, pe faţă, pe sîni şi pe fund. A dezbrăcat-o cu forţa şi pentru că victima se opunea a lovit-o cu capul de pămînt, moment în care fata şi-a pierdut cunoştinţa. Şi-ar fi revenit după cîteva minute, iar individul era deasupra ei, sărutînd-o şi mîngîind-o. „Victima l-a ameninţat că-l reclamă la poliţie şi va face închisoare, moment în care inculpatul s-a ridicat şi a plecat, spunîndu-i că nu-i pasă dacă va fi încarcerat“, a declarat procurorul Laurenţiu George Darie, purtător de cuvînt al Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piatra Neamţ. – notează Monitorul de Neamț

Abia a doua zi fata i-a povestit mamei ce se întamplase iar aceasta din urmă a anunțat poliția.

Bărbatul a fost reținut iar judecătorii din Piatra-Neamț au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

PUBLICITATE