Neamț: Tânără de 12 ani, spulberată pe trecere. A fost transferată la un spital din Iași

La data de 25 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bicaz au intervenit la un accident, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, produs în localitatea Straja, din Tarcău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că un bărbat, de 48 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în Franţa, pe DN 15, în localitatea Straja, din direcţia Piatra Neamţ către Bicaz, ar fi efectuat o manevră de depăşire a unui alt autoturism, oprit pentru a acorda prioritate de trecere unui pieton, moment în care a surprins şi accidentat o tânără, de 12 ani, din Tarcău, care se angajase în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni, semnalizată cu indicatoare.

În urma impactului, victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

Polițiștii i-au reținut permis de conducere și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Conform Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, fata a fost preluată cu diagnosticul: TCC acut, otoragie ureche dreaptă. Pacienta a fost transportată de un echipaj cu asistent medical la UPU P.Neamț după care a fost transferată de un echipaj cu medic la NC Iași.

PUBLICITATE