NEAMȚ: Tânăr polițist din Neamț, găsit spânzurat. Detalii cumplite: avea 2 copii (VIDEO)

ACTUALIZARE: NEAMȚ: Polițistul găsit spânzurat lucra de 3 ani la IPJ Neamț

Un tânăr în vârstă de 34 de ani a fost găsit spânzurat în hotelul unde era cazat din staţiunea Jupiter, la Hotelul California.

Conform surselor Replica, bărbatul era poliţist şi se afla pe litoral în vacanţă, alăturide soție și cei doi copii, unul de 8 ani, celălat de 2 ani. Cuplul era însoțit și de alte rude, care aveau camere alăturate. Cu toții au mers, potrivit surselor noastre, la plajă, însă polițistul s-ar fi certat cu soția, a plecat la cameră, a blocat ușa și s-a spânzurat! Mai târziu, în jurul orei 19.00, reveniți de la plajă, soția și rudele au constatat că ușa e blocată. O rudă a intrat în camera alăturată, a sărit din balcon în balcon, deacoperind grozăvia!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform IPJ Constanţa, în jurul orei 19.00, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o cameră de hotel, din staţiunea Jupiter, se află o persoană spânzurată.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din judeţul Neamţ.

Acesta a fost declarat decedat.

Poliţiştii constănţeni au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

PUBLICITATE