NEAMȚ: Tânăr mort în accidentul de la Roznov (FOTO)

Un tânăr în vârstă de 24 de ani și-a pierdut viața în această seară după ce s-a răsturnat cu mașina pe care o conducea pe drumul dintre Roznov și Girov.

Potrivit polițiștilor, incidentul a avut loc în jurul orei 20:45, când echipaje de intervenție au fost solicitate să intervină la un eveniment rutier, pe drumul județean 156 A, în localitatea Roznov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că un conducător auto în vârstă de 24 ani, din Roznov, ar fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe un teren agricol.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj cu ambulanță de la Serviciul de Ambulanță.

Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice,  pompierii au descarcerat din interiorul autoturismului un bărbat ce prezenta semne incompatibile cu viața.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE