NEAMȚ: Tânăr din Piatra-Neamț, reținut după ce a tâlhărit un bătrân

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un tânăr, de 26 de ani, din Piatra-Neamţ, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, la data de 16 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au  depistat un bărbat, de 73 de ani, din Bacău, care se deplasa pedestru pe bulevardul Republicii din Piatra-Neamţ.

Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că, la data de 16.02.2018, în jurul orelor 15.30, în timp ce acesta se afla în apropierea unei societăţi comerciale din Piatra Neamţ,  a fost lovit cu pumnii şi picioarele de o persoană necunoscută, care l-a deposedat de 100 de lei.

Întrucât bărbatul a suferit leziuni, acesta a fost preluat şi transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La scurt timp, în baza semnalmentelor furnizate de persoana vătămată, poliţiştii au depistat şi identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr, de 26 de ani, din Piatra-Neamţ.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE