NEAMȚ: Tânăr din Piatra-Neamț băgat în comă cu un pumn în faţă

Un scandal a avut loc ieri, în Ștrandul Municipal din Piatra-Neamț, s-a lăsat cu urmări grave pentru un tânăr din Piatra-Neamț.

După o ceartă pe terasa unui bar din ștrand, un bărbat din Crăcăoani l-a lovit cu pumnul pe tânăr, acesta ajungând în comă la spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, ieri, polițiștii din Piatra-Neamț au fost sesizați despre faptul că un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost victima unei agresiuni fizice.

Din primele cercetări efectuate a reieșit faptul că în timp ce un bărbat de 34 de ani se afla pe terasa unei societăți comerciale din Piatra-Neamț, ar fi fost lovit cu pumnul în zona feței de către un alt bărbat, în vârstă de 39 de ani, din localitatea Crăcăoani.

În urma leziunilor suferite, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Conform unor surse medicale, tânărul s-ar afla în comă.

Polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, pe care au condus-o la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Astăzi, bărbatul din Crăcăoani urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de arestare preventivă.

În funcție de constatările medico-legale, polițiștii vor schimba încadrarea juridică a faptei.

PUBLICITATE