NEAMȚ: Tânăr din Neamț, beat la volan, accident în Alba

Un șofer în vârstă de 20 de ani, din județul Neamț, beat la volan, a intrat cu mașina într-un autoturism parcat pe marginea drumului în județul Alba.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit Poliției Alba, la data de 1 septembrie 2019, în jurul orei 21.50, polițiștii Postului de Politie Noșlac au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier produs pe raza localității Stana de Mureș, soldat cu pagube materiale.

Un tânăr de 20 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism în direcția Găbud – Copand, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar, pe marginea carosabilului.

În urma testării conducătorului vinovat de producerea accidentului, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

PUBLICITATE