NEAMȚ: Tânăr cu dizabilităţi locomotorii, mort într-un incendiu. Pompierii au stabilit cauza (VIDEO)

Destin amar pentru un tânăr de 26 de ani, din Roman, judeţul Neamţ. Născut cu dizabilităţi locomotorii, el nu s-a putut salva din casa cuprinsă de flăcări. 

Conform stirileprotv.ro, părinţii care-l îngrijeau zi de zi erau plecaţi cu treburi. În urma lor, a căzut jar din soba şi micuţa încăpere în care locuiau cu toţii s-a aprins rapid. Când a izbucnit focul, tatăl tânărului era plecat să îl ducă la şcoală pe un frate mai mic, iar mama lui era la piaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Băiatul cel mare rămăsese în pat. Vecinii au văzut într-un târziu flăcările, însă nu s-au putut apropia de casă. Patul băiatului era chiar lângă soba. Trupul carbonizat a fost găsit după ce vâlvătaia a fost stinsă.

Potrivit ISU Neamț, pompierii nemțeni au intervenit astăzi pentru stingerea unui incendiu la o locuință particulară în Roman, str. Vasile Mortun (în zona transformatorului).

La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, din cadrul Detașamentului de pompieri Roman și un echipaj medical din cadrul SAJ Neamț.

La sosirea pompierilor romașcani incendiul se manifesta generalizat la întreaga construcție, iar acoperișul era prăbușit. Pompierii au pătruns în clădire, din nefericire, în interior a fost găsită o persoană carbonizată.

Proprietarul a suferit un atac de panică, fiind asistat medical de echipajul de paramedici SMURD de prim ajutor calificat. Bărbatul decedat avea 26 de ani.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,jar căzut din sistemele de încălzire”.- informează ISU Neamț

PUBLICITATE