Neamț: Tânăr beat și fără permis, la volanul unei mașini tractate de un șofer și mai beat

La data de 30 aprilie a.c., un echipaj de la ordine publică din cadrul Poliţiei oraşului Bicaz, a depistat pe DN 15, strada Republicii, un bărbat de 33 de ani, din Bicaz, care conducea un autoturism. Acesta tracta un alt autovehicul la volanul căruia se afla un tânăr de 19 ani, din Bicaz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma testării alcooltest a celor doi conducători auto polițiștii au constatat că bărbatul de 33 de ani avea o alcoolemie de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul tânărului de 19 ani, alcoolemie era de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii au efectuat verificări și a rezultat faptul că tânărul de 19 ani, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză, bărbatul de 33 de ani este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Față de tânărul de 19 ani cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

PUBLICITATE