NEAMȚ: Tânăr bătut și lăsat fără mașină. Agresorul, reținut pentru tâlhărie

La data de 30 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat, de 33 de ani, din Suceava, bănuit de tâlhărie și conducerea unui vehicul fără permis.

Din investigațiile efectuate de polițiști a reieșit că, în baza unei înțelegeri prealabile cu privire la un schimb de autovehicule, un tânăr de 17 ani, din Gârcina, s-a întâlnit cu un bărbat de 33 de ani, din Suceava, care era însoțit de alte două persoane, pe raza orașului Bicaz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În acest context, bărbatul ar fi condus autoturismul pe care urma să-l achiziționeze aproximativ 1 km fiind însoțit de către tânărul în cauză și o altă tânără de 28 de ani, din Suceava, după care ar fi oprit într-o parcare.

În acel moment, bărbatul l-ar fi scos forțat din autoturism pe tânăr și l-ar fi lovit cu capul în zona feței, după care l-ar fi deposedat de autovehicul.

Imediat după primirea unei sesizări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 privind cele întâmplate, pe DN 15 D s-au constituit filtre rutiere, cel în cauză fiind depistat de un echipaj de poliție pe raza localității Hangu.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, în urma verificărilor stabilindu-se faptul că are anulat dreptul de a conduce vehicule.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În cursul acestei zile, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

În activități au fost angrenați polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Bicaz.

PUBLICITATE