NEAMȚ: Tâlhar reținut de polițiști. A intrat peste o bătrână în casă și a bătut-o pe fiica ei

La data de 25 iulie, în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către o femeie din aceeași localitate, cu privire că a fost victima unei agresiuni.

Din investigațiile efectuate până în prezent a reieșit că, un tânăr de 22 de ani, din Dumbrava Roșie, ar fi pătruns, fără drept, în incinta locuinței unei femei de 75 de ani, din Săvinești, iar în momentul în care aceastaîmpreună cu fiica sa, în vârstă de 45 de ani, au încercat să-i împiedice accesul într-o cameră a imobilului, tânărul ar fi agresat-o pe femeia de 45 de ani, folosindu-se de un obiect contondent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La scurt timp, persoana bănuită de comiterea faptei a fost depistată și condusă la sediul Secției de Poliție Rurală Săvinești, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de tâlhărie.

Ieri, 26 iulie, acesta a fost prezentat Judecătoriei Piatra Neamț, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

PUBLICITATE