Neamț: Surse DC News: Un primar din Neamț, viitor ministru al Economiei

După referendumul din 6-7 octombrie, va avea loc remanierea guvernului Dăncilă, așa cum a anunțat Liviu Dragnea după ședința de peste 8 ore a CEx în care a primit reconfirmarea în funcție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform unor surse DC News, viitoarele nume din Guvern ar putea fi următoarele:

Ministerul Sănătății – Cristina Elena Dinu
Ministerul Transporturilor – Iulian Matache
Ministerul Dezvoltării – Felix Stroe 
Ministerul Educației – Ecaterina Andronescu
Ministerul Economiei – un primar din județul Neamț 
Ministerul de Interne – Gabriel Zetea. Așadar, Carmen Dan ar putea fi înlocuită. – după cum notează sursa citată.

La finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD de săptămâna trecută, liderul social-democraţilor Liviu Dragnea a declarat că o remaniere guvernamentală a miniştrilor din partea PSD va avea loc în cadrul unui CExN care va fi organizat după referendumul pentru redefinirea familiei.

Oricum, doamna prim-ministru începuse o evaluare a miniştrilor, care este în desfăşurare, şi după referendum vom avea un Comitet Executiv Naţional, care va hotărî cine din partea Partidului Social Democrat sau pe locurile Partidului Social Democrat va mai rămâne în Guvern, cine nu„, a precizat Liviu Dragnea.

În acest moment, în fruntea Ministerului Economiei se află tot un nemțean, Dănuț Andrușcă. Acesta s-a remarcat în întregul său mandat doar atunci când a fost audiat în Comisia parlamentară pentru funcția de ministru unde l-au cuprins emoțiile și nu a reușit să spună coerent câteva cuvinte.

Numele lui Dănuț Andrușcă a apărut de mai multe ori în presa națională ca fiind pe lista remanierilor, dar până acum totul a rămas doar la stadiul de zvon.

PUBLICITATE