NEAMȚ: Surpriza de la „Asachi”: elev de 10 la Bacalaureat

Colegiul Național „Gheorghe Asachi” din Piatra-Neamț a demonstrat, și în acest an, că a devenit una dintre cele mai bune școli din județul Neamț.

Doar trei elevi din Neamț au reușit în acest an să primească note maxime la examenele de Bacalaureat, obținând media 10. (vezi articolul AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Unul dintre cei 3 elevi este Ștefan Miron, care a terminat specializare științe ale naturii, fiind primul elev al Colegiului Național „Gheorghe Asachi” din Piatra-Neamț care a reușit media 10 la Bacalaureat din ultimii ani.

„Mă așteptam la mai multe medii de zece. Așa cum le-am spus și la cursul festiv, e o promoție foarte bună.

Sunt copii foarte buni și nu greșesc spunând că s-a muncit foarte mult la clasă. A fost o echipă extraordinară elev-profesor.

Bineînțeles că elevii s-au pregătit și suplimentar dar munca de la clasă a fost foarte serioasă.” – ne-a declarat Constanța Chelaru, directorul Colegiului Național „Gheorghe Asachi”

La „Asachi”, procentele de promovabilitate sunt de ani buni de peste 90% la Bacalaureat, iar anul acesta, din seria curentă, doar 3 au picat. În ultima vreme au început să vină copii cu medii mai mari de la clasa a VIII-a, la admitere. (vezi topul liceelor de anul trecut AICI)

Asta îmi doresc. Să capete părinții cât mai multă încredere în școala noastră pentru că promovăm învățatul în școală. – ne-a mai spus doamna director, Constanța Chelaru

PUBLICITATE