Neamț: Starea drumurilor din Neamț în această dimineață

Conform unui raport emis de autorități în această dimineață, în județul Neamț nu sunt drumuri naționale sau județene blocate, închise ori cu circulaţia îngreunată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Secţia Neamţ a CNAIR a acţionat cu 10 lucrători şi 10 utilaje pentru împrăştierea de material antiderapant pe 6 sectoare de drum naţional, fiind împrăştiate 15 tone sare.

La ora raportării pentru menţinerea în stare de practicabilitate a drumurilor naţionale se acţiona cu 11 lucrători şi 11 utilaje.

Starea părţii carosabile pe drumurile naționale: uscată alternând cu porţiuni umede în zonele montane.

Utilajele SC DRUPO NEAMŢ S.A. şi ale operatorilor care se ocupă de deszăpezirea drumurilor judeţene au acţionat cu 18 lucrători şi 9 utilaje pentru răspândire de material antiderapant pe principalele sectoare de drumuri judeţene.

La ora raportării pentru menţinerea în stare de practicabilitate a drumurilor judeţene se acţiona cu 14 lucrători şi 7 utilaje.

Starea părţii carosabile pe drumurile județene: umedă, alternând cu zăpadă frământată şi tratată.

Pentru prevenirea decesului prin hipotermie, în centrele de asistenţă socială pentru primirea persoanelor fără adăpost au fost cazate 69 de persoane, astfel: la Centrul Speranţa Piatra Neamţ 35 persoane; Centrul Roman 7 persoane; la Centrul Roznov 5 persoane; Centrul Târgu Neamţ 18 persoane.

În perioada raportării nu au fost localităţi nealimentate cu energie electrică. Toate persoanele programate au ajuns la centrele de dializă.

PUBLICITATE