NEAMȚ: Starea drumurilor din Neamț în această dimineață

Conform unui raport emis de autorități în această dimineață, privind gestionarea situațiilor de urgență generate de Codul galben emis de meteorologi, nu sunt drumuri naționale sau judeţene blocate, închise ori cu circulaţia îngreunată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Secţia Neamţ a CNAIR a acţionat cu 32 lucrători şi 19 utilaje pentru împrăştierea de material antiderapant pe toate drumurile naționale din județ.

Starea părţii carosabile pe drumurile naționale: predominant umedă cu porţiuni cu zăpadă 1-2 cm.

Utilajele SC DRUPO NEAMŢ S.A. şi ale operatorilor care se ocupă de deszăpezirea drumurilor judeţene au acţionat cu 20 lucrători şi 10 utilaje pentru răspândire de material antiderapant pe un număr de 14 sectoare de drumuri judeţene.

Starea părţii carosabile pe drumurile județene: umedă, alternând cu zăpadă frământată.

Conform Direcției Regionale de Drumuri și Poduri, se înregistrează ninsori și ușor viscol la sol pe DN2, pe raza localității Traian. Ninsori abundente se înregistrează și pe DN 15, în zona Potoci, județul Neamț. Precipitațiile cresc în intensitate, iar circulația se desfășoară în condiții de iarnă și pe alte sectoare de drum din județ (Brusturi, Petru Vodă), cu strat de zăpadă frământată în strat de sub 1 cm pe carosabil

PUBLICITATE