NEAMȚ: Starea drumurilor din județul Neamț în această dimineață

Conform unui raport emis de autorități în această dimineață, privind gestionarea situațiilor de urgență generate de informarea emisă de meteorologi, în județul Neamț nu sunt drumuri naționale sau judeţene blocate, închise ori cu circulaţia îngreunată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Secţia Neamţ a CNAIR a acţionat cu 8 lucrători şi 10 utilaje pentru deszăpezire şi împrăştiere de material antiderapant pe toate drumurile naționale din județ.

Starea părţii carosabile pe drumurile naționale: umedă cu porțiuni cu zăpadă frământată și tratată cca 1 cm.

Utilajele SC DRUPO NEAMŢ S.A. şi ale operatorilor care se ocupă de deszăpezirea drumurilor judeţene au acţionat cu 28 lucrători şi 12 utilaje pentru deszăpezire şi răspândire de material antiderapant pe majoritatea sectoarelor de drumuri judeţene.

Starea părţii carosabile pe drumurile județene: umedă, alternând cu zăpadă frământată.

Reamintim că este în vigoare informarea meteorologică nr. 9 din 26.01.2019 prin care se prognozează că, în intervalul 26.01.2019 ora 14.00 – 27.01.2019 ora 10.00, vor fi depuneri de gheață în sud-estul Moldovei, intensificări temporare ale vântului și ninsori la munte, în special la altitudini mari.

În regiunile sudice și sud-estice pe spații relativ extinse vor fi depuneri de gheață, iar trecător și pe arii restrânse se vor mai semnala precipitații slabe, sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare.

Precipitații slabe cantitativ, sub formă de ninsoare, se vor semnala în regiunile nordice și nord-estice, dar mai ales la munte, unde temporar vântul va avea intensificări, îndeosebi la altitudini mari, cu viteze la rafală de 60…70 km/h, viscolind și spulberând ninsoarea.

PUBLICITATE