NEAMȚ: Starea drumurilor din județul Neamț în această dimineață

Conform unui raport emis de autorități în această dimineață, privind gestionarea situațiilor de urgență generate de informarea emisă de meteorologi, în județul Neamț nu sunt drumuri naționale sau judeţene blocate, închise ori cu circulaţia îngreunată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Secţia Neamţ a CNAIR a acţionat cu 9 lucrători şi 9 utilaje pentru deszăpezire şi împrăştiere de material antiderapant pe toate drumurile naționale din județ.
Starea părţii carosabile pe drumurile naționale: umedă cu porțiuni cu zăpadă frământată și tratată cca 1-2 cm.

Utilajele SC DRUPO NEAMŢ S.A. şi ale operatorilor care se ocupă de deszăpezirea drumurilor judeţene au acţionat cu 64 lucrători şi 30 utilaje pentru deszăpezire şi răspândire de material antiderapant pe majoritatea sectoarelor de drumuri judeţene.
Starea părţii carosabile pe drumurile județene: umedă, alternând cu zăpadă frământată.

Reamintim că este în vigoare informarea meteorologică prin care se prognozează că, în intervalul 25.01.2019 ora 12.00 – 27.01.2019 ora 06.00, aria precipitațiilor se va extinde începând din sudul regiunii.

În nordul Moldovei și la munte vor fi mai ales ninsori, iar în restul regiunii se vor semnala precipitații mixte.

Temporar vor fi depuneri de polei. Vântul va prezenta unele intensificări în sud, dar și pe crestele montane, unde ninsoarea va fi temporar viscolită.

PUBLICITATE