NEAMȚ: Stadionul din Piatra-Neamț nu mai este bun nici pentru meciurile de prima ligă

Stadionul din Piatra-Neamț, cotat de UEFA la 3 stele din 5 și care putea găzdui meciuri internaționale, nu mai este bun nici pentru meciurile de prima ligă. Concluzia aparține conducerii Poli Iași, care zilele trecute a inspectat Stadionul Municipal.

Poli Iași își va disputa următoarele meciuri de pe teren propriu într-un alt oraş, după ce conducerea clublului a stabilit ca suprafaţa de joc de pe stadionul ”Emil Alexandrescu” să fie înlocuită în această toamnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, oficialii din Copou au inspectat, zilele trecute, stadionul din Piatra-Neamț și pe cel din Vaslui.

În cele din urmă, conducerea Poli Iași a fost nevoită să apeleze la o a treia variantă – Botoşani și asta pentru că arenele din Vaslui şi Piatra-Neamţ necesită ajustări într-un timp scurt la partea de infrastructură pentru a putea găzdui meciuri de primă ligă, în timp ce stadionul din Botoşani întruneşte toate condiţiile cerute de LPF. – notează ProSport

Preşedintele executiv al echipei ieșene, Adrian Ambrosie, a declarat pentru sursa citată că în proporţie de 90 la sută echipa ieşeană va juca la Botoşani, gruparea din judeţul vecin urmând să dea un răspuns oficial în cursul zilei de marţi.

„…Stadionul de la Botoşani este peste cel de la Vaslui sau de la Piatra-Neamţ din toate punctele de vedere, atât ca gazon, cât şi ca infrastructură”, a declarat preşedintele Adrian Ambrosie.

PUBLICITATE