NEAMȚ: Spectacolul organizat de Shopping City Piatra-Neamț pentru Adelina a fost un succes

Spectacolul organizat pentru Adelina a fost un succes! Peste 100 de copii au urcat pe scenă și au încântat prin cântec, dans și voie bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Duminică, 10 februarie, între 13:00 – 19:00, Asociația Cultural Artistică Comorile Neamțului în parteneriat cu Shopping City Piatra-Neamț și Corvin Sound organizează un spectacol caritabil pentru Adelina. Fetița din Piatra-Neamț a fost diagnosticată cu leucemie și are nevoie de 40.000 de euro pentru intervenția medicală care îi poate salva viața.

Evenimentul este organizat sub forma unui spectacol-maraton: orice artist care a dorit să o sprijine pe Adelina a urcat pe scena amplasată în zona Food Court, la etajul 1.

Mulțumim tuturor celor care au contribuit și au susținut-o pe Adelina! Împreună am reușit să strângem 16 412 de lei. – informează Shopping City Piatra-Neamț.

Adelina a împlinit 11 ani pe data de 6 februarie și a fost diagnosticată în ajunul sărbătorilor de iarnă cu leucemie, o formă de cancer care atacă globulele albe din sânge. Intervenția medicală care îi poate salva viața costă 40.000 de euro, o sumă care poate fi strânsă cu sprijinul locuitorilor din oraș.

PUBLICITATE