NEAMȚ: Spectacolul organizat de Shopping City Piatra-Neamț pentru Adelina a fost un succes

Articolul continuă după anunț

Spectacolul organizat pentru Adelina a fost un succes! Peste 100 de copii au urcat pe scenă și au încântat prin cântec, dans și voie bună.

Duminică, 10 februarie, între 13:00 – 19:00, Asociația Cultural Artistică Comorile Neamțului în parteneriat cu Shopping City Piatra-Neamț și Corvin Sound organizează un spectacol caritabil pentru Adelina. Fetița din Piatra-Neamț a fost diagnosticată cu leucemie și are nevoie de 40.000 de euro pentru intervenția medicală care îi poate salva viața.

Evenimentul este organizat sub forma unui spectacol-maraton: orice artist care a dorit să o sprijine pe Adelina a urcat pe scena amplasată în zona Food Court, la etajul 1.

Mulțumim tuturor celor care au contribuit și au susținut-o pe Adelina! Împreună am reușit să strângem 16 412 de lei. – informează Shopping City Piatra-Neamț.

Adelina a împlinit 11 ani pe data de 6 februarie și a fost diagnosticată în ajunul sărbătorilor de iarnă cu leucemie, o formă de cancer care atacă globulele albe din sânge. Intervenția medicală care îi poate salva viața costă 40.000 de euro, o sumă care poate fi strânsă cu sprijinul locuitorilor din oraș.