NEAMȚ: Spălătoria AUTO FAI – Servicii și oferte noi la un an de activitate (FOTO)

De la 1 martie 2018, locuitorii din comuna Zănești și cei din împrejurimi se bucură de activitatea unei noi spălătorii auto – Spălătoria Auto FAI, care de-a lungul timpului a fost prezentă zilnic cu o gamă variată de servicii specifice. 

Principala activitate o constituie serviciile de spălătorie pentru autoturisme, mopede și motociclete dar și pentru camioane și utilaje agricole de diferite tipuri. Pachetele de servicii au fost și sunt dintre cele mai diverse și au cuprins, în general, spălatul interiorului și a exteriorului autovehicolelor, ceruirea și degresarea componentelor din plastic, aspiratul interioarelor și curățatul jantelor precum și curățarea și spălatul motoarelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În tot acest timp s-a reușit o îmbunătățire a calității serviciilor exisitente cu ajutorul unui personal tânăr și dinamic, astfel creându-se noi locuri de muncă.

Pentru ca serviciile să capete un cadru mai complex și pentru a veni în întâmpinarea clienților cu ceva nou, din acest an, în cadrul spălătoriei, funcționează o cafenea cu program zilnic 8:00-22:00 unde fiecare client în parte se poate bucura de o servire ireproșabilă, cu produse specifice, cafea de calitate, băuturi răcoritoare din diverse sotimente și multe altele, toate asigurate de un mediu ambiental plăcut și primitor.

Deasemnea, cei care calcă pragul pot beneficia de servicii de vulcanizare, unitatea fiind dotată cu cele mai noi și performante echipamente, precum și de polish pentru faruri și dispozitivele de iluminat.

Spălătoria mai dispune de un utiliaj pentru curățarea și uscarea covoarelor care într-un timp cât mai scurt (3 minunte) poate clăti și usca în proporție de 90%.

Prețurile sunt stabilite în funcție de suprafața fiecărui covor precum și de timpul alocat manoperei iar în funcție de numărul acestora vor fi aplicate reduceri substanțiale.

Cu deviza ,,FRUMUSEȚEA VINE DIN EXTERIOR”, SPĂLĂTORIA AUTO FAI își așteaptă clienții în Zănești, județul Neamț, la strada naționala, cu pachete atractive și prețuri pe măsură.

Relatii la telefon: 0736.588.911, 0743.597.622 sau pe https://www.facebook.com/ spalatorie.autofai

PUBLICITATE